Logo-hvit

Verden trenger flere tydalinger.
Det trenger Tydal også.

Er du sykepleierstudent i Trondheim eller på Levanger?

Hos oss kan du få jobbe fast hver tredje helg, ferier og høytider gjennom hele studietiden – vi vi legger til rette for deg slik at du skal trives hos oss. Vi er også behjelpelig med bolig. 

 

«Bratt læringskurve, interessante arbeidsoppgaver, hyggelige kollegaer og flotte turmuligheter på fritiden – en jobb i Tydal anbefales!» sitat sykepleierstudent.

 

VELKOMMEN TIL TYDAL!

Å bo i Tydal

Tydal er et godt sted å bo, med nærhet til fantastisk vakker natur og trygge omgivelser for både liten og stor. 

Eventyrlige Tydal

I Tydal kan du utforske et hav av eventyrlige turmuligheter både sommer og vinter. Fjell og vidde, skog og fiskevann, turstier, scooterløyper, lysløyper og høye fjell som kan bestiges til fots og med ski på beina. 

Finnkoisjoen_i_solnedgang_TYD_00058_Foto_Anna_Elena_Uglem

Å jobbe i Tydal

Omsorgstjenesten i Tydal kommune jobber mye tverrfaglig og på tvers av tjenestene sykehjem, hjemmetjeneste og miljøtjeneste.


-Jeg stortrives både med arbeidsmiljøet og med arbeidsoppgavene, sier Malin Gresseth og utdyper:
-Her får du jobbet mye på tvers. Vi jobber både i hjemmesykepleien og på sykehjemmet, noe som gir kjempevarierte dager. I tillegg er arbeidsmiljøet så inkluderende og støttende. Du kan stå alene på vakt, men du er fortsatt ikke alene. Hvis du trenger hjelp er det bare å slå på tråden, du får alltid svar, legger hun til. 

Søk

Eksterne ressurser og lenker