Logo-groenn

Arbeide i Tydal

En stor del av livet tilbringes på jobb, så det lønner seg å ha en du trives i. I Tydal får vi flere og flere spennende jobbmuligheter – kanskje noe også for deg?

Næringslivet i Tydal

Tydal er en kraftkommune, og mange av bygdas arbeidsplasser er knyttet til vedlikehold og rehabilitering av anleggene som i dag eies og drives av Statkraft. Med gode muligheter for tilgang til kraft i umiddelbar nærhet, blir Tydal Data Center etablert. Den høyteknologiske bedriften Aurotech Ultrasound jobber med utvikling av ultralydutstyr, som brukes av helsevesenet verden rundt. 

arbeid_i_tydal
Lars Østby Nilsen Fjellguiden

Reiseliv, håndverksbedrifter, handel og landbruk er også viktige næringer i bygda. Tenker du på å flytte hit? Ta gjerne kontakt med Tydal kommune, så kan vi sammen se på mulighetene som finnes – slik at akkurat du kan finne drømmejobben i bygda. Kommunen kan også bidra om du ønsker å etablere din egen bedrift. Vi har økonomiske virkemidler, kan bistå i en etableringsfase, og er behjelpelig med å finne egnede lokaler eller tomt. 

Ledige stillinger

Helsefagarbeider

Bli med på en spennende utvikling i vakre Tydal!
Nå er det ledig to faste 100 % stillinger som helsefagarbeider i Tydal kommune. Vi er i planleggingsfasen av nytt helse- og administrasjonsbygg, noe som vil gi oss mange og spennende utfordringer de neste årene. Vi tilbyr signeringsbonus, medlemsskap på treningssenter og et godt og humørfylt arbeidsmiljø.
Søknadsfrist 20.05.24

Sykepleier/vernepleier

Fast jobb i et tverrfaglig miljø i eventyrlige Tydal?
Tydal kommune har nå ledig 100 % stilling og 65 % stilling natt som sykepleier eller vernepleier. Vi søker deg som liker en jobb med varierte arbeidsoppgaver, ansvar og faglige utfordringer. Vi tilbyr signeringsbonus og er behjelpelig med å skaffe bolig. 
Søknadsfrist 20.05.24

 

 

Hei! Vil du jobbe og bidra til utvikling i omsorgstjenestene og har en kompetanse vi trenger?

Omsorgstjenesten omfatter både hjemmetjeneste, sykehjem, praktisk bistand og miljøtjeneste. Tjenesten har god fagdekning og har stort fokus på tverrfaglighet og fag/kvalitetsutvikling. Vi tilbyr tilpasset turnus, med arbeid hver 3. eller hver 4. helg – alt etter om du ønsker å jobbe lange vakter eller vakter med «normal» lengde.

Så – har du lyst til å være en del av laget vårt, men ikke finner en spesifikk annonse å søke på; send oss en åpen søknad eller ta direkte kontakt. Det setter vi stor pris på!

 

Kontaktinformasjon: Marit Hårstad – tjenesteleder tlf. 951 54 443 

e-post marit.harstad@tydal.kommune.no

 

Gunhild Vigdal Aune – assisterende tjenesteleder tlf. 918 69 333

e-post: gunhild.vigdal.aune@tydal.kommune.no

Tydal Bygdeservice søker tømrere

Har du lyst til være med å utvikle din egen arbeidsplass i fantastiske omgivelser? Tydal Bygdeservice har nå fire ledige stillinger som fagarbeider tømrer. 
Her kan du jobbe med mange spennende oppdrag i et ungt og trivelig fagmiljø. Bedriften har i dag 13 aktive brukere fordelt som selvstendig næringsdrivende og ansatte i foretaket, det er opp til hver enkelt hva de ønsker.
Lærlinger er også velkommen til å søke. 

Har du lyst til å jobbe i Miljøtjenesten i Tydal kommune?

Vi har behov for vikarer både i sommer og ellers gjennom året.

Behovet er stort sett på kveld og helg. Kveldsvaktene er på 3 timer, helgevakter 6 timer. Dette er en jobb for deg som liker å utgjøre en forskjell for andre mennesker og kan fint kombineres med annen jobb eller studier. Lønn etter gjeldene tariff. Søkere må ha førerkort klasse B. 
Hvis dette høres spennende ut? Ta kontakt for å få ytterligere informasjon.

Tjenesteleder Helse og Omsorgstjenesten, Marit Hårstad tlf. 95154443. 

Tydal Data Center søker ingeniører og elektronikere

Vil du jobbe i et nytt og topp moderne datasenter, omgitt av storslått natur?
Tydal Data Center søker dataelektronikere, nettverksingeniører og elektroingeniører. Vi tar imot maskiner fra norske og internasjonale kunder, og tilbyr kraft, nettverk, kjøling, IT drift og sikkerhet. Datasenteret ligger i et område med fantastisk natur, med skole og barnehage i nærheten – og mulighet for å bo nærme arbeidet. Ta kontakt med Haakon Bryhni på jobb@tydaldatacenter.no om du vil høre mer om stillingene.

Aurotech - alltid på jakt etter flinke folk

Aurotech - alltid på jakt etter flinke folk

Lyst til å jobbe med verdensledende teknologi innen medisinsk ultralyd – i fredelige omgivelser, omringet av storslått natur? Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi søker HW- og SW-ingeniører. Send en åpen søknad til mail@aurotech.no

Salong Karisma søker frisør

Har du svennebrev i frisørfaget og ønsker å jobbe i en hyggelig frisørsalong?
Salong Karisma søker etter deg som er serviceinnstilt, positiv og pliktoppfyllende. Stillingen kan være deltid eller heltid, vi tilbyr fleksible og gode arbeidsforhold.

Send søknad til salongkarisma@hotmail.com eller ring oss på tlf 73815515.
Du finner oss også på Facebook og Instagram. 

Etablere bedrift

Det å etablere sin egen bedrift, er for mange av oss bare en drøm. Det finnes imidlertid de som tar sats og skaper sin egen arbeidsplass. Hva bør du tenke på før du vurderer å gjøre dette?

Nytt næringsliv i Tydal

130623_Fottur Sylan_054

Vår erfaring med å etablere en ny virksomhet i Tydal kommune

Non dolores praesentium nemo dolorem inventore enim dignissimos. Est occaecati iusto sit quod dolor cumque sit corrupti tempore. Sed explicabo ut. Enim blanditiis tempore nihil. In eius consequatur quasi perspiciatis distinctio sit. Autem et nihil.

Er du selvstendig næringsdrivende eller lei av hjemmekontor?

Vi har kontorfellesskap, som legger til rette for skjermet jobbing så vel som prat ved kaffemaskinen.

Fjellkontor fb
Søk

Eksterne ressurser og lenker