Logo-groenn

Arbeide i Tydal

En stor del av livet tilbringes på jobb, så det lønner seg å ha en du trives i. I Tydal får vi flere og flere spennende jobbmuligheter – kanskje noe også for deg?

Næringslivet i Tydal

Tydal er en kraftkommune, og mange av bygdas arbeidsplasser er knyttet til vedlikehold og rehabilitering av anleggene som i dag eies og drives av Statkraft. Med gode muligheter for tilgang til kraft i umiddelbar nærhet, blir Tydal Data Center etablert. Den høyteknologiske bedriften Aurotech Ultrasound jobber med utvikling av ultralydutstyr, som brukes av helsevesenet verden rundt. 

arbeid_i_tydal
Lars Østby Nilsen Fjellguiden

Reiseliv, håndverksbedrifter, handel og landbruk er også viktige næringer i bygda. Tenker du på å flytte hit? Ta gjerne kontakt med Tydal kommune, så kan vi sammen se på mulighetene som finnes – slik at akkurat du kan finne drømmejobben i bygda. Kommunen kan også bidra om du ønsker å etablere din egen bedrift. Vi har økonomiske virkemidler, kan bistå i en etableringsfase, og er behjelpelig med å finne egnede lokaler eller tomt. 

Ledige stillinger

Vi søker sykepleier i 100 % og 80 % stilling

Vil du være en del av fremtidens eldreomsorg, der hver dag skal være betydningsfull for våre brukere og kollegaer? 
Tydal kommune har nå ledige stillinger i omsorgstjenesten. 

Foto: Geir Horndalen

Ferievikarer søkes

Lyst til å tilbringe sommeren i natureldoradoet Tydal? 
Søk en stilling som ferievikar her hos oss. 
Vi søker etter sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, medisinstudenter og studenter innen andre relevante fag. 

Foto: Børge Hanssen

Tydal Data Center søker ingeniører og elektronikere

Vil du jobbe i et nytt og topp moderne datasenter, omgitt av storslått natur?
Tydal Data Center søker dataelektronikere, nettverksingeniører og elektroingeniører. Vi tar imot maskiner fra norske og internasjonale kunder, og tilbyr kraft, nettverk, kjøling, IT drift og sikkerhet. Datasenteret ligger i et område med fantastisk natur, med skole og barnehage i nærheten – og mulighet for å bo nærme arbeidet. Ta kontakt med Haakon Bryhni på jobb@tydaldatacenter.no om du vil høre mer om stillingene.

Aurotech - alltid på jakt etter flinke folk

Aurotech - alltid på jakt etter flinke folk

Lyst til å jobbe med verdensledende teknologi innen medisinsk ultralyd – i fredelige omgivelser, omringet av storslått natur? Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi søker HW- og SW-ingeniører. Send en åpen søknad til mail@aurotech.no

Karisma3

Salong Karisma søker frisør

Har du svennebrev i frisørfaget og ønsker å jobbe i en hyggelig frisørsalong?
Salong Karisma søker etter deg som er serviceinnstilt, positiv og pliktoppfyllende. Stillingen kan være deltid eller heltid, vi tilbyr fleksible og gode arbeidsforhold.

Send søknad til salongkarisma@hotmail.com eller ring oss på tlf 73815515.
Du finner oss også på Facebook og Instagram. 

Etablere bedrift

Det å etablere sin egen bedrift, er for mange av oss bare en drøm. Det finnes imidlertid de som tar sats og skaper sin egen arbeidsplass. Hva bør du tenke på før du vurderer å gjøre dette?

Nytt næringsliv i Tydal

130623_Fottur Sylan_054

Vår erfaring med å etablere en ny virksomhet i Tydal kommune

Non dolores praesentium nemo dolorem inventore enim dignissimos. Est occaecati iusto sit quod dolor cumque sit corrupti tempore. Sed explicabo ut. Enim blanditiis tempore nihil. In eius consequatur quasi perspiciatis distinctio sit. Autem et nihil.

Er du selvstendig næringsdrivende eller lei av hjemmekontor?

Vi har kontorfellesskap, som legger til rette for skjermet jobbing så vel som prat ved kaffemaskinen.

Fjellkontor fb

Eksterne ressurser og lenker