Logo-groenn

Arbeide i Tydal

En stor del av livet tilbringes på jobb, så det lønner seg å ha en du trives i. I Tydal får vi flere og flere spennende jobbmuligheter – kanskje noe også for deg?

Næringslivet i Tydal

Tydal er en kraftkommune, og mange av bygdas arbeidsplasser er knyttet til vedlikehold og rehabilitering av anleggene som i dag eies og drives av Statkraft. Med gode muligheter for tilgang til kraft i umiddelbar nærhet, blir Tydal Data Center etablert. Den høyteknologiske bedriften Aurotech Ultrasound jobber med utvikling av ultralydutstyr, som brukes av helsevesenet verden rundt. 

arbeid_i_tydal
Lars Østby Nilsen Fjellguiden

Reiseliv, håndverksbedrifter, handel og landbruk er også viktige næringer i bygda. Tenker du på å flytte hit? Ta gjerne kontakt med Tydal kommune, så kan vi sammen se på mulighetene som finnes – slik at akkurat du kan finne drømmejobben i bygda. Kommunen kan også bidra om du ønsker å etablere din egen bedrift. Vi har økonomiske virkemidler, kan bistå i en etableringsfase, og er behjelpelig med å finne egnede lokaler eller tomt. 

Ledige stillinger

Kunne du tenke deg å undervise ved Tydal barne- og ungdomsskole?

Skoleåret 2023-2024 vil det bli mulighet for ett eller flere vikariater ved den fine skolen vår. TBU er en 1.-10. skole med rundt 70 elever og 20 ansatte. 
Her får du ta del i et inkluderende arbeidsmiljø med fokus på faglig utvikling og det å jobbe i fellesskap. 
Søknadsfrist 28. mai. 

Hva med en signeringsbonus?

Nå har du mulighet til å søke på hele tre stillinger innen helse og omsorg; 
100 % fast stilling som sykepleier i Hjemmetjenesten
100 % fast stilling som helsefagarbeider i Omsorgstjenesten
50 % fast stilling tilknyttet Hjemmetjenesten – renholdsoppgaver i hjemmet. 
Vi ser etter deg som ønsker å bidra til gode omsorgstjenester i et godt arbeidsmiljø. 
Søknadsfrist 28. mai.

Tydal Bygdeservice søker tømrere

Har du lyst til være med å utvikle din egen arbeidsplass i fantastiske omgivelser? Tydal Bygdeservice har nå fire ledige stillinger som fagarbeider tømrer. 
Her kan du jobbe med mange spennende oppdrag i et ungt og trivelig fagmiljø. Bedriften har i dag 13 aktive brukere fordelt som selvstendig næringsdrivende og ansatte i foretaket, det er opp til hver enkelt hva de ønsker.
Lærlinger er også velkommen til å søke. 

Har du lyst til å jobbe i Miljøtjenesten i Tydal kommune?

Vi har behov for vikarer både i sommer og ellers gjennom året.

Behovet er stort sett på kveld og helg. Kveldsvaktene er på 3 timer, helgevakter 6 timer. Dette er en jobb for deg som liker å utgjøre en forskjell for andre mennesker og kan fint kombineres med annen jobb eller studier. Lønn etter gjeldene tariff. Søkere må ha førerkort klasse B. 
Hvis dette høres spennende ut? Ta kontakt for å få ytterligere informasjon.

Tjenesteleder Helse og Omsorgstjenesten, Marit Hårstad tlf. 95154443. 

Tydal Data Center søker ingeniører og elektronikere

Vil du jobbe i et nytt og topp moderne datasenter, omgitt av storslått natur?
Tydal Data Center søker dataelektronikere, nettverksingeniører og elektroingeniører. Vi tar imot maskiner fra norske og internasjonale kunder, og tilbyr kraft, nettverk, kjøling, IT drift og sikkerhet. Datasenteret ligger i et område med fantastisk natur, med skole og barnehage i nærheten – og mulighet for å bo nærme arbeidet. Ta kontakt med Haakon Bryhni på jobb@tydaldatacenter.no om du vil høre mer om stillingene.

Aurotech - alltid på jakt etter flinke folk

Aurotech - alltid på jakt etter flinke folk

Lyst til å jobbe med verdensledende teknologi innen medisinsk ultralyd – i fredelige omgivelser, omringet av storslått natur? Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi søker HW- og SW-ingeniører. Send en åpen søknad til mail@aurotech.no

Salong Karisma søker frisør

Har du svennebrev i frisørfaget og ønsker å jobbe i en hyggelig frisørsalong?
Salong Karisma søker etter deg som er serviceinnstilt, positiv og pliktoppfyllende. Stillingen kan være deltid eller heltid, vi tilbyr fleksible og gode arbeidsforhold.

Send søknad til salongkarisma@hotmail.com eller ring oss på tlf 73815515.
Du finner oss også på Facebook og Instagram. 

Etablere bedrift

Det å etablere sin egen bedrift, er for mange av oss bare en drøm. Det finnes imidlertid de som tar sats og skaper sin egen arbeidsplass. Hva bør du tenke på før du vurderer å gjøre dette?

Nytt næringsliv i Tydal

130623_Fottur Sylan_054

Vår erfaring med å etablere en ny virksomhet i Tydal kommune

Non dolores praesentium nemo dolorem inventore enim dignissimos. Est occaecati iusto sit quod dolor cumque sit corrupti tempore. Sed explicabo ut. Enim blanditiis tempore nihil. In eius consequatur quasi perspiciatis distinctio sit. Autem et nihil.

Er du selvstendig næringsdrivende eller lei av hjemmekontor?

Vi har kontorfellesskap, som legger til rette for skjermet jobbing så vel som prat ved kaffemaskinen.

Fjellkontor fb

Eksterne ressurser og lenker