Logo-hvit

Gjøre i Tydal

Person går på ski under skyfri himmel i Tydal

En kommune med mange muligheter

I Tydal lever vi med naturen som nærmeste nabo, pleier vi å si, men hva betyr egentlig det? Jo, vi omgir oss med et vell av preparerte skispor og merkede tur- og sykkelløyper. Foretrekker du snøscooter, har vi løyper for det også. Vi har gode fiskemuligheter – i både elv og sjø. Og du, i Tydal er det flere enn 50 topper på mer enn 1 000 meter …

Naturen som nærmeste nabo

Group 189
Grupo 161
km med skiløyper
0
Grupo 162
km med turstier
0
Grupo 163
meter høyeste punkt
0
Flyplass Tydal
mil fra flyplass og tog
0
fottur tydal

Fotturer for alle – uansett form

Uansett om du sluker mil etter mil, eller om du er av typen som liker pausene best, har Tydal milevis med turstier du kan ta fatt på.

Trimbua

Trimbua ligger i sokkelen på Coop Prix i Ås i Tydal. Her finner du tredemøller, spinningsykler, squashbane og annet treningsutstyr. Her kan du trene som du selv ønsker og det er store muligheter for å møte blide folk i alle aldre. Medlemskap får du kjøpt til en gunstig pris hos Coop Prix Tydal.

trimbua tydal
kortreist muffins tydal

Kortreist mat og drikke

I likhet med resten av Trøndelag, er også Tydal viden kjent for sine lokale spesialiteter. Smaksrike produkter basert på villsau, frilandsgris, elg, ørret og røye – laget på urgamle oppskrifter og fri for tilsetningsstoffer.

Tydalshallen og svømmebasseng

 I Tydalshallen kan du spille volleyball, badminton, håndball og en rekke andre ballspill. Og hvorfor ikke utforske svømmebassenget, hvis du er glad i vann?

basseng
Vinterutsikt mot Storsylen. Foto Mattias Jansson

Vinterdrømmen i Tydal

Milevis med preparerte skiløyper i fantastisk fjellandskap. Vil du bytte ut fremoverskia med nedoverski, gjør du det i Tydal Skisenter. Eller hvorfor ikke teste ut snøscooter? På den måten får du med deg mye av den fantastiske naturen på kort tid.

Søk

Eksterne ressurser og lenker