Logo-groenn

Bo i Tydal

Lyst på enebolig med skiløype utenfor inngangsdøra? Eller kanskje nybygg i nytt boligfelt? Her finner du en oversikt over hva som ligger ute for salg, og informasjon om hvordan det er å leve i Tydal.

Bygge bolig

Søliåsen_3_komp (1)

Søliåsen boligfelt

Ledige boligtomter i Tydal kommune

Vi har ledige tomter i flere etablerte boligfelt i kommunen. Her kan du velge om du ønsker å bo i idylliske Græsli der gresset grønnes tidlig om våren og avstanden til Værnes og Trondheim er enda kortere, eller i Ås der du bor i umiddelbar nærhet av butikk, kafé, skole og barnehage. 

Uansett hvor du velger å kjøpe deg boligtomt, er det kort avstand til flotte turstier, skiløyper og scooterløyper som tar deg ut i vår fantastiske natur. 


Ta kontakt med Tydal kommune på tlf 73815900 eller e-post postmottak@tydal.kommune.no ved interesse. Merk at noen av de markerte ledige tomtene i Søliåsen er reservert, men ikke solgt. 

sagvegen

Sagvegen, Aunet

Sørvendt i grenda Aunet, finner du Sagvegen boligområde. Også her har vi byggeklare tomter, ca. 250 meter nord for den eksisterende bebyggelsen på Aunet. Sagvegen har etablert adkomst via eksisterende privat veg fra FV705, og er absolutt verdt en titt.

Leie bolig

Planlegger du å være i Tydal en begrenset periode, eller ønsker å prøve ut flere boligområder før du bestemmer deg? Her kan du se hvilke leieboliger som ligger ute nå.

Tydal kommune har også leiligheter for utleie. Ta kontakt for informasjon om ledige boliger og for visning ved ønske om dette. Ring oss på telefon: 73 81 59 00
leie bolig tydal

Kjøpe bolig

kjope bolig tydal

Vi håper så klart aller helst at du blir værende i Tydal, og for å gjøre det, trenger du en god bolig. Antall boliger for salg vil variere, men vi håper du kan finne ditt neste hjem blant disse.

Hvordan er det å bo i Tydal?

Tydal barnehage

Barnehage

I Tydal er det godt å være barn. Ikke bare har vi full barnehagedekning, vi har også løpende opptak – noe som sikrer forutsigbarhet i et hektisk småbarnsliv. Du betaler kun 2 500 kroner for barnehageplass i Tydal, noe som gjør oss til områdets rimeligste. Dette er for 100 prosent plass, men det går selvsagt an å legge opp barnehagehverdagen annerledes, skulle dere ønske det – vi har et variert tilbud, med både 60-, 80-, 90- og 100 prosent-plasser.

Tydal Barne og ungdomsskoleMERETE-LIEN.TBUS (1)

Tydal barne- og ungdomsskole

At barn og ungdom skal trives i Tydal, er vi svært opptatt av. På Tydal barne- og ungdomsskole er trinnene samlet fra 1. til 10. klasse, og felles for alle trinn, er at de bruker uteområdet og lokalsamfunnet aktivt i læring. Vi har også store utearealer på skolen, og har plass til mange flere elever.

Tydal Barne og ungdomsskoleMERETE-LIEN.TBUS (1)
helse tydal

Helse og omsorg

Vi trenger alle hjelp og bistand i løpet av livet, og vi er glade for at vi i Tydal har gode helsetjenester med god legedekning. Ambulanse er stasjonert i kommunen, så hjelpen er aldri langt unna.

Søk

Eksterne ressurser og lenker